Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση κομμωτικής του Ι.Ε.Κ.

 Ένα ξεχωριστό απόγευμα με πολύ κέφι, έζησαν την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΑ.Σ μαθητείας του Ο.Α.Ε.∆., όσοι είχανε την τύχη να βρεθούν στην εκδήλωση που οργάνωσαν οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτικοί του Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.∆. ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Ενός σχολείου που αργά, αλλά σταθερά αφήνει τα δικά του αποτυπώματα στην πόλη του Αγρινίου και στο νομό Αιτωλοακαρνανίας ευρύτερα.

Οι σπουδαστές του Β ́ Εξαμήνου της ειδικότητας Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης παρουσίασαν τα εξής:
  • PROJECT στα πλαίσια του μαθήματος ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙ∆ΙΚΟΤΗΤΑ με θέμα: «ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ».
  • Παρουσίαση καλλιτεχνικών δημιουργιών σε εκπαιδευτικές κούκλες.
  • Επίδειξη καλλιτεχνικών και νυφικών δημιουργιών.
Υπεύθυνες καθηγήτριες: 
ΚΟΣΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ & ΣΤΑΪΚΟΥ ΑΝ∆ΡΙΑΝΝΑ (ΤΕ01.19 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ).

 Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο διευθυντής του Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.∆. ΑΓΡΙΝΙΟΥ κύριος ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο οποίος ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια των μαθητών. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα είναι αρωγός κάθε προσπάθειας τους και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς που προσέφεραν στους μαθητές ένα σημαντικό εφόδιο για το μέλλον τους.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
- Ο Περιφερειακός ∆ιευθυντής Πελοποννήσου και ∆υτικής Ελλάδας του Ο.Α.Ε.∆. κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ, ο οποίος με την απλότητα και την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, συνεχάρη τους μαθητές, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε, τέτοιου είδος εκδηλώσεις δικαιώνουν το έργο του εκπαιδευτικού, αναβαθμίζουν το ρόλο της σχολικής κοινότητας (καθηγητές - μαθητές) και προάγουν το θεσμό του σχολείου.
- Η εκπρόσωπος του Υπουργού Εργασίας κα. ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ.
- Η ∆ιευθύντρια του Β.Ν.Σ. Αγρινίου κα. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ.
- Ο ∆ιευθυντής της ΕΠΑ.Σ Ο.Α.Ε.∆. ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.
- Ο ∆ιευθυντής της ΕΠΑ.Σ Ο.Α.Ε.∆. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
- Ο Υποδιευθυντής της ΕΠΑ.Σ Ο.Α.Ε.∆. ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΟ∆ΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
- Ο Προϊστάμενος Εκπαίδευσης της ΕΠΑ.Σ Ο.Α.Ε.∆. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ κ. ΚΑΠΛΑΝΙ∆ΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 Το Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.∆. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και δίνει ραντεβού την νέα σχολική χρονιά με περισσότερες εκδηλώσεις. Ευχαριστούμε τον εκπαιδευτικό κύριο ΚΑΦΕΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ – ΠΕ20 πληροφορικής για την επιμέλεια της πρόσκλησης, της αφίσας και του προγράμματος καθώς και τον οίκο νυφικών «Ανδριάννα SHOW ROOMS» για την ευγενική προσφορά των νυφικών στις μαθήτριες του σχολείου μας.